top of page
MMF_56 Orthopedieren_edited.png

De makers van Orthopedieren: Nicky Hettich & Pelle Bakker.

 

Pelle begon zijn carrière in 2011 als elektricien. Na 8 jaar was hij toe aan een nieuwe uitdaging en ging hij zijn vader achterna, de orthopedie in. In 2018 startte hij in de humane orthopedie bij Rijndam Orthopedietechniek.

Hier specialiseerde hij zich ook in het maken van carbon protheses en ortheses.

Nicky is in 2008 afgestudeerd als goudsmid. In 2014 is zij begonnen als technisch instrumentenmaker in de petrochemie.

In 2016 heeft zij een carrière switch gemaakt naar de humane orthopedie en werd intern opgeleid bij Rijndam Orthopedietechniek voor technisch medewerkster. Zij is gespecialiseerd in het maken van ortheses voor kinderen.

 

Bij deze werkgever hebben Pelle en Nicky elkaar ontmoet, niet veel later werden zij een stel en zijn ondertussen getrouwd. 

Samen kregen zij de kans Orthopedieren in maart 2024 over te nemen van Linda & Jurriaan. Onze liefde voor dieren en passie voor het vak kwamen hier samen.

Hier is een intense en nauwe samenwerking ontstaan om te zorgen dat orthopedieren met de zelfde eisen, kwaliteit, passie & liefde verder zou gaan.

 

Orthopedie is een prachtig beroep waarbij vakmanschap, vorm, materiaal en toepassing samenkomen in een hulpmiddel dat de kwaliteit van leven aanzienlijk kan vergroten. 

Bij Orthopedieren is er alle tijd en aandacht die nodig is voor uw dier en de specifieke hulpvraag. 
Maatwerk dus, steeds opnieuw.

Nicky en Pelle.

Foto: www.fotomirror.nl

Oprichters van Orthopedieren: Linda & Jurriaan.

Hebben samen in 2013 Orthopedieren opgericht.

Mascha JansenLin&Jur 29 2016.jpg

Linda en Jurriaan.

Foto: Mascha Jansen

bottom of page